Hoe kies je de juiste tijdgenoot?

PVC vloeren Eindhoven

Onze winkel heeft een ruim aanbod aan vloeren, zeker als u de maten opneemt. Als u op zoek bent naar eigentijds modulair met strakke lijnen, dan heeft u het gevonden. Zoekt u modulair met een twist, en met een beetje golf voor een stoer gevoel en een moderne look, dan hebben we daar ook iets voor. Als u op zoek bent naar eenvoud, dan is onze traditionele stijl met zijn wortels in de jaren 1930 ook geschikt. Er zijn zo veel stijlen, ontwerpen en kleuren voor u om uit te kiezen. Bovendien, met zowel onze traditionele en onze modulaire stijlen, wij zijn trots op het aanbieden van de beste in klantenservice aan onze klanten. Dus het maakt niet uit welke stijl u wilt, het maakt niet uit hoe ingewikkeld of exclusief het ontwerp misschien, kunnen wij u helpen wijzen in de juiste richting.

Ons traditionele ontwerp heeft veel strakke, monochrome kleurencombinaties. Zorg ervoor dat u weet wat u wilt voordat u langskomt. Onze modulaire producten komen ook in een brede waaier van kleuren in plaats van slechts één kleur die op de producten wordt aangeboden. Onze modulaire traditioneel staat voor het snijden van panelen toe die slanker zijn dan u zou verwachten. Het biedt een esthetisch aan dat schoon is terwijl het toestaan voor overweldigende stijl. Ons traditioneel ontwerp is ook meer gewelfd dan uw typisch laminaat. De hoeken van de kamers kunnen bijvoorbeeld worden afgerond. Dat werkt alleen met hoeken. Ook draagt onze traditionele stijl de ups en downs van het ontwerp van modulaire stijl zonder het te breken of uit te wissen. De verlichtingsarmaturen kunnen meer van een ontwerpstatement maken dan alleen afgeronde hoeken. Bij het bespreken van ontwerpstijlen, zowel traditionele en modulaire hebben hun elementen, gewoon niet hetzelfde zijn. Traditioneel is meer sierlijk en elegant, terwijl modulair functioneel is zonder opdringerig te zijn.

Als het gaat om de doe-het-zelfmarkt, beginnen veel mensen kleiner. Dat is jammer, want de kwaliteit van wat er via de doe-het-zelf-sector wordt aangeboden, is net zo goed als die van de grote bedrijven. Dus wat weerhoudt mensen ervan om in zichzelf te investeren?

De doe-het-zelfmarkt is veel kleiner dan de grote bedrijven wat betreft de hoeveelheid vloeroppervlakte die ze beschikbaar hebben. Als je een kelder wat bruikbaarder wilt maken of gewoon een badkamer wilt toevoegen, is dit een ideale mogelijkheid om het zelf te doen. U kiest de kleur/het ontwerp dat u voor uw vloer wilt, u kiest welk materiaal u wilt gebruiken, u kiest of u al dan niet een beetje extra uitgeeft om een product van hogere kwaliteit te krijgen, en u kiest of u al dan niet bereid bent om deeltijds op uw eigen te doen om meer geld te besparen. Dit veruit de gemakkelijkste manier om een definitieve aankoop op uw timmerhout te doen aangezien u grote zware levering niet moet vervoeren en opslaan. Zodra u de kleur/het ontwerp en het materiaal hebt geplukt, kunt u kopen wat u nodig hebt, laat het vallen binnen, voeg, en u bent klaar voor een snel droog zandproject.

Uiteindelijk geloof ik dat technologie niet het probleem is. Het is het onderwijssysteem. Hoe gekwalificeerd je ook bent, als je niet weet wat je moet bereiken, krijg je met een heel ander probleem te maken. Of je nu voorraden achterin je pick-up vervoert of zwaar materiaal door het bos sjouwt, dit is geen gemakkelijke taak.

Als u in de markt bent voor vloerbedekking, zijn er een paar dingen die u moet weten om een weloverwogen aankoop te doen. Ten eerste zal ik u vertellen over sommige vloertypes die wij verkopen, genaamd Digital straight and endless edge Foam backed vinyl of exotisch. Deze vloeren hebben een veelheid van opties als u van plan bent op een binnen of buiten project. In onze winkel verkopen we een Pergo Antique die ongeveer $ 1,00 een vierkante voet geïnstalleerd, afhankelijk van de grootte loopt. Vervolgens hebben we Beton. Er zijn twee soorten, Aluin en Vital Beton. De inferieure afwerking kan je zelfs ziek maken. Ja, je bent in staat om Aluin te kopen! En u kunt kiezen uit semi-veiling!!! en volledige veiling! In een volle veiling, kan dit een beetje prijzig worden. Er zijn ook goede modellen die zijn geprijsd rond de $ 2 per vierkante voet of minder. In mijn jaren van het zijn een verkoper van vloeren bij lokale vloeren winkels zelf, kan ik u vertellen het verhaal over de tijd dat ik op reis was en zag een prachtige Olie gewreven Aluin paars 70 avocado kleur monster. Ik stopte met inrichten en kreeg te horen dat Aluin het op een na beste was voor hardstenen vloeren. Mijn antwoord: laat ze met rust. Nadat mijn vrouw en ik een nachtje in mijn boot hadden doorgebracht, keerde ik terug naar het dode centrum van de stad. Kreeg ik van een praatgrage assistent te horen dat die nacht verantwoordelijk was voor de verkoop van de vloer. De eigenaar stond bij de ingang van het huis, niet toegestaan te verlaten, tenzij het pand.

 

Lees meer

PVC traprenovatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.