Hoe maak je een boekenkast

Lundia boekenkast

Voor elke houtbewerker die een stoerdere lundia boekenkast wil, zijn er vele soorten hardhout beschikbaar. Degenen met een beetje meer handigheid en geduld kunnen een stuk vinden dat is bekleed met eiken, grenen of een andere houtsoort. U kunt boekenkasten vinden waar de boeken zelf in elkaar geschoven zijn. Dit geeft een interessant visueel effect.

Ga naar woonwinkels om de lundia boekenkasten die je daar vindt van dichtbij te bekijken. Als je een plan hebt, kan dit de plek zijn om te beginnen. Bepaal uw budget en wat voor soort boekenkast u wilt hebben. U kunt beginnen met het opbouwen van uw collectie boekenkasten. Na een tijdje moet je misschien je meetlint tevoorschijn halen en wat metingen doen.

Er is een grote verscheidenheid aan boekenkasten. Als u geen speciale behoefte hebt aan een ‘reweeddule’, kunt u geld besparen door er een te kopen die geen planken heeft. Het is gewoon een boekenkast. Als u een permanente uitstalling wilt maken, kunt u een horizontale kast overwegen. Je kunt ze in allerlei verschillende vormen krijgen. Zo zijn er boekenkasten met hoeken. Sommige hebben de vorm van een boog, met rondingen aan de boven- en zijkanten. Andere stijlen hebben een lege ruimte in het midden.

Het creëren van een display vergt enige creativiteit. Je moet bijvoorbeeld beslissen wat je wilt dat je display wordt. Moet je veel lezen? Dan kun je investeren in een boekenkast met een aantal planken, elk tien centimeter in het vierkant. Dan kun je boeken stapelen om te delen. Je kunt er andere items aan toevoegen, zoals andere boeken of ingelijste foto’s. Je kunt één of een paar items bij elkaar zetten of je kunt een hele muur bedekken met deze vierkante planken.

Uw mogelijkheden zijn eindeloos, afhankelijk van het type boekenkast waar u voor kiest. U kunt ze gebruiken om een tuin, een bloementuin of een leeshobby binnenshuis in te richten. U kunt antiekwinkels afspeuren naar boekenkasten, net zoals u zou doen voor een ijdelheid of een bank. U kunt uw eigen boekenkast aanpassen of online kopen en de vitrine zelf maken.

Dus, wat kun je doen met een boekenkast – naast je boeken opbergen? Je kunt hem gebruiken als sokkel voor een mini-beeldscherm. Zet een boekenkast in je ontbijtruimte bovenop je aanrecht. Of zet hem op een aanrecht in de badkamer. Zet er een paar flessen zeep of olie op en voila! Uw kostbare boeken zijn veilig tegen de vochtige handdoeken.

Uw boekenkast is het anker dat de rest van uw collectie in hoog aanzien zal houden. Omdat hij zo ontzagwekkend is, zal hij de aandacht trekken naar de anderen in uw kamer. Al snel zult u de volgende enthousiaste gast zijn en zullen ze zich niet bewust zijn van het verschil tussen een rechte lijn, een curve en een boog. De mix van de verschillende soorten boekenkasten zal zorgen voor een eclectische look.

 

lees meer

vintage meubels 

vintage kasten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.