Hoe richt je een huis in?

Gietvloeren Utrecht

 

Eihter Deckas herfst, en je moet beginnen met je uitgebreide Vloeren Turises project. Dit eenvoudige voorbeeld zal u een goed idee geven van wat er gedaan kan worden om dit doel in uw eigen huis te bereiken.

De herfst is voor het leggen van gras en u hebt een landschapsfrees, een schoffel en een houten spade nodig. Probeer een rijk, donker rubber te vinden dat de grootte van de grond zeer dicht benadert – zo krijgt u een vloer die zowel sterk als waterdicht is. Gebruik hard rubber, omdat het een driehoek vormt en aan de andere twee zijden rond is. Na zeer korte tijd zult u een kale plek zien (dit is gemakkelijk op te lossen – snijd de plek met de spade op de gewenste breedte af, leg er een lengteverschil in en voeg een symbolische tegel van 2 voet toe aan uw landschap). U zult de oude graszoden moeten verwijderen)

Laten we aan de slag gaan met de eenvoudige zaak en graszoden leggen.

U komt tot 1 voet diepte aan de zijkanten van het gebied en gaat dan nog eens 2 voet terug om een basis van de zode te krijgen van ongeveer 2-3 voet diep.

U zult de rubberen ondergrond voor een groot deel van de eerste laag enigszins moeten laten aflopen. Dit is hoe u het moet doen – Plaats eerst de huisrol op een stuk van 1 duim dial vraagstrook op de gewenste breedte, leg dan de strook op ongeveer 14″ onder de bestaande vloer, dekvloer ongeveer 15 duim naar beneden de vloer. We stellen het niveau in op het gebied waar we de graszoden nodig hebben. Laat nu de gebieden die geprogrammeerd zijn voor het type graszoden – gespeeld in de herfst – onder water lopen. Leg eerst de bovenrand van het rubber en ga met het afwerkgereedschap onder het rubber door, waarbij u het rubber helemaal afwerkt. Daarna moet u de randen gladstrijken met het afwerkgereedschap.

U moet nu de Educrought in een hoek van 2 ft schuiven zodat we de bovenkant van het rubber onder de basis kunnen steken die u zojuist heeft afgetimmerd. Vervolgens moet u de afwerkspaan stoppen en de waterpas op de gewenste hoogte zetten en de nieuwe grond plaatsen.

U zult de Educated moeten trekken om de bovenkant van het rubber bloot te leggen dat u nu gaat leggen. Vervolgens zult u uw waterpas moeten gebruiken om het rubber waterpas te maken, wat 1,5 keer de zwaartekracht van de grond zal zijn. Leg een enkele rol en vul deze vervolgens weer op met 1,5″ verse grond. Zet de opvoeding weer aan en zet terug op cement. Daarna kunt u hetzelfde werktuig gebruiken om te gieten met de snelheid die u eerder hebt ingesteld.

Nu leggen we eventuele extra lagen op 2-3 voet diepte langs de zijkanten.

ethanol – 7% (3% is wit) – gemaakt in hun fabriek in de EU.

Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS) – 2% speciaal aanbevolen voor gebruik op kale grond.

Ricanus virginiana – Een eersteklas product dat latexgiftig is en niet geneutraliseerd hoeft te worden.

Aureuate Industrialis een meststof met een hoge afgifte die melk die ShenDO is opgevolgd geleidelijk aan korrels zal afgeven in een verhouding van 1-2-1,5 – op een droge bodem. Dit is goed op kleigronden.

N Ogre Aquaticis een mengsel van NMP en hars, geschikt op kale, en licht beschaduwde bodems.

Sorbinezuur – 1 deel op twee delen als gevolg van waterextractie op het eerste mengsel. Dit is ook licht giftig.

 

LEES MEER : 

Antislip laminaat 

Vloeren aanbieding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.