LED-licht installatie

Led bouwlamp

Type LED-licht Technologie Kosten

Voor de lange termijn esthetische waarde, raden wij de industrie eerste Ledverlichting literatuur. Ledverlichting industrie is gegaan voornamelijk LED, omdat de prestaties kwaliteit is niet erg goed in de huidige generatie van verlichting. Wij houden vast aan LED sinds we onze eigen light-emitting diodes (LED’s) van hoge output voor de industrie hebben ontwikkeld. In de volgende paragrafen zullen we de belangrijkste factoren van LED Panel vs. traditionele verlichtingstypes evalueren.

idium-oplichtend aluminium-gallium-arsenide (ALA) is een LED-paneel dat gebruik maakt van lichtgevende dioden als lichtbron. Een andere naam is LED-straalbuis. Het is vergelijkbaar met een TV-glas, waarbij straalvormige plastic lichtdeeltjes binnen plasmapanelen worden getransporteerd door elektrische stroom. Het lijkt meer op een grote lamp dan op een gloeilamp. Dit type LED maakt de lichttransmissie zeer stabiel en adequaat. Hij wordt aanbevolen voor architectonische panelen of gladde oppervlakken, omdat hij het licht van het paneel enigszins verschuift. Het wordt echter niet aanbevolen voor plafonds, omdat beweegbare kunstverlichting zeer nodig is om het gewenste verlichtingsniveau te verminderen wanneer de structuren worden voltooid.

Discrete shunt type LED. Demonstratie van een discrete shunt type LED. Dit type LED bestaat uit twee parallelle rijen dioden. Tijdens de verlichtingscyclus passeert de ontlading van een bepaalde hoeveelheid elektrische stroom door de dioden in de eerste rij, en een gelijkwaardige hoeveelheid stroom wordt door de tweede rij geleid. De verhouding van de stromen door de diodes hangt af van de spanning van de stroom; deze wordt dus geregeld door een transistor. Dingen om te overwegen voor LED installatie. U moet rekening houden met een verscheidenheid van dingen wanneer u werkt voor LED installatie, zoals: Voorbereiding van de installatie. Nadat u het type en merk van de LED-licht nodig hebt, moet u ervoor zorgen dat u een LED-armatuur voor uw toepassing te gebruiken. Vergeet niet dat kas of betonnen oppervlakken niet goed zijn voor LED licht, dus probeer om meer resistente en op beton gebaseerde lampen te gebruiken. U moet er ook voor zorgen dat uw specifieke armatuur of paneel opgeruimd is. Er zijn verschillende soorten armaturen voor verschillende lichtomstandigheden, en u moet er een kiezen die aan uw behoeften voldoet.

LED-licht installatie. U dient uw installatie te beginnen door de armatuur te voorzien van het connector uiteinde met een T fiber en deze in uw armatuur te pluggen. Het gebruikelijke type vezel voor LED licht sequenties is het Teflon type. U moet ook een stekker voor een batterij hebben. U moet dan een batterij gebruiken om uw LED van stroom te voorzien. Het is verstandig om een 9V batterij te gebruiken voor normale installaties. U kunt beter geen 12V-batterij gebruiken, want dat beschadigt de batterij.

Daarna moet u de LED aanzetten en in 1954 de reflector verwijderen. U moet de standen van de schakelaars één voor één controleren om te voorkomen dat u de lamp uitschakelt voordat hij klaar is. Het is belangrijk om te onthouden dat u uw projector niet mag verplaatsen tijdens de installatie van het LED licht. Het verplaatsen van een projector voordat deze helemaal klaar is, zal deze beschadigen. Ook moet u de kabels tussen de armaturen en de projector niet verkrampen. Nadat u de oude gloeilamp hebt verwijderd, moet u de nieuwe Ledlamp op de oude projector plaatsen. Wanneer u een nieuwe lamp voor uw project laat installeren, moet u ervoor zorgen dat u de projector aanzet voordat u andere elektrische apparaten aansluit. Dit is om ervoor te zorgen dat de lamp altijd aan is en stroom krijgt.

De kabels voor het LED licht moeten aan de achterkant van de projector worden aangesloten en niet aan de voorkant of zijkant van de projector. De kabels moeten op de juiste manier worden aangesloten zodat u de projector gemakkelijk kunt aanzetten. Als je eenmaal voor de basisverlichting hebt gezorgd, moet je nadenken over waar je je Ledlamp wilt monteren. Er zijn verschillende bevestigingen en montageplaatsen voor alle soorten projectoren, en u moet ervoor zorgen dat u uw Ledlamp dienovereenkomstig monteert. De meeste projectoren hebben een uitsparing voor de lamp, maar als u de lamp ondersteboven monteert, bespaart u ruimte onder de projector en kunt u een goede luchtstroom voor de lamp handhaven.

Eeper-lampen zoals 40W zijn perfect voor normale installaties, maar als u een lamp van 10W gebruikt, moet u eraan denken deze in het geaarde stopcontact te steken, anders krijgt u een hoop warmte. Dat is alles voor dit binnenkijk artikel. Als u vragen heeft, bent u waarschijnlijk geconfronteerd met een vraag over het vervangen of toevoegen van een lamp aan uw projector en hebt u gezocht naar een manier om dit handig te doen. Ansmann biedt een grote lijn van projector pakketten en kan u laten kiezen het licht dat u wilt of nodig hebt. Ze bieden ook kortingen als je koopt in bulk.<|eind tot een deal.<|endoffabrikanten cartridges en zijn er zeker van om de beste prijzen te hebben en onbetwistbaar op te lossen hoe dan ook om het handig en effectief en handig te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.