venster venster schoonmaken

Venster (muur) - Wikipedia

Wij hebben een goede werkrelatie met veel lokale overheden om onze veiligheid te waarborgen bij het schoonmaken van ramen, waaronder Agas steken, Cumbfa muren, R Paymentschlaen, Koks schotels en de buitenwijken, Leisel spetters en omliggende gebieden.

Waarom kiezen voor Valkenswaard als glazenwasser?

Valkenswaard en het Valkenswaardse glazenwassersbedrijf hebben een lange traditie in het leveren van volledige tevredenheid aan klanten en hebben het recht verdiend om te worden aangeduid als een "in blue" schoonmaakbedrijf. Wij hebben vele referenties van tevreden en gelukkige klanten.

Wij kijken alleen naar klanttevredenheid door de lens van het krijgen van waar voor je geld. Omdat onze klanten tevreden zijn over onze service en zorgen, leggen wij de nadruk op alle aspecten zoals schoonmaakmethodes, kwaliteit van materialen, stoffering en schoonmaakprofessionals.

Wat kunt u verwachten als schoonmaakbedrijf Valkenswaard?

Na overleg met onze klanten bekijken wij ramen van boven naar beneden en van voor naar achter en alle ramen van bestaande houten kozijnen tot nieuwe UPVC ramen. Wij houden rekening met eventuele terugslag van verschillende weersomstandigheden en hoogtebeperkingen. Wij nemen geen risico's voor mensen met een moeilijke gezondheid en lichamelijke aandoeningen.

De gebruikte reinigingsmethoden bestaan uit hogedrukwassen, luchtschrobben, droogzuigen van de kozijnen, de horren en het glas.

Wij gebruiken geen chemische oplossingen.

Tijdens het schoonmaken nemen wij alle veiligheidsmaatregelen door het volgen van basis veiligheidsmaatregelen zoals het dragen van thermische uitrusting (handschoen, harde hoed, veiligheidsbril, oorwarmers), veiligheidsmasker, beschermende overalls.

Wij reinigen de ramen van boven naar beneden met behulp van een ladderprocedure. De reiniging van de kozijnen omvat de reiniging van de vensterbanken, de vleugel en de vensterbanken.

Valkenswaard glazenwasserij

Valkenswaard is een landelijk opererend recycling bedrijf en streeft ernaar om het non recycling principe te verstoren.

Wij moedigen klanten aan om contact met ons op te nemen om erachter te komen hoe wij omgaan met onze recycling en welke recycling faciliteiten wij ter plaatse gebruiken.

Valkenswaard glasbewassing omvat residentiële, commerciële, gemeentelijke en historische ramen. Dit is een full service, tuin-, gras-, studenten- en organisatieschoonmaakbedrijf.Label-, smeer-, aangepaste glasbewassing, kleine bouwreiniging, raamschermen, lichte reiniging en het opruimen van rommel en afval op alle omgevingen van kantoren, instellingen, woongebouwen, fabrieken, winkel- en industriële ramen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.